“Een labyrint is een kruisingsvrij, slingerend pad dat je langs een aantal wendingen naar het centrum leidt en weer terug naar buiten” (http://labyrintwerk.nl/)

Tijdens een bijeenkomst creëren we een cirkel van verbondenheid, waarbinnen ieder de ruimte krijgt haar of zijn pad te lopen in eigen tempo en op eigen wijze. Ervaring leert dat elke keer weer anders is; de energie van het moment en de dynamiek van de groep past zich aan aan wat ervaren mag en kan worden. Wat constant is is de gedeelde verwondering en openstelling voor het moment, onszelf en elkaar. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

We organiseren een aantal keer per jaar een labyrintloop. Laat via het contactformulier weten als je interesse hebt, dan zetten we je op de mailinglijst. Eerstvolgende datum: 22 oktober. Je bent vanaf 15.00 welkom. We beginnen met lopen om 15.30. Aanmelden graag via JBTLabyrint@gmail.com

In samenwerking met Han Vissers, Liesbeth Vissers, Marianne van den Akker, Marije Lamers, Mirjam Mare, Peter van Doremalen en Sandra Verkuijlen.