Een ontdekkingstocht naar jouw Brisingamen

 

Freyja is de schoonste Godin in Noord-West Europa. Haar schoonheid is dieper dan Haar uiterlijk; Zij is een wilde vrouw dansend op Haar eigen drum en Zij is de schoonheid in elke vrouw. Tot de dag van vandaag zijn mensen Haar toegewijd. Zij is de Godin van het vruchtbare land en verbonden met de cyclus van geboorte, dood en wedergeboorte.

In deze anderhalf uur durende workshop richten we ons op Haar schoonheid die weerspiegeld wordt door de Brisingamen, een halsketting (of gordel) die Zij verkreeg door te liggen met vier dwergen. We starten deze workshop met een hertelling van dit verhaal als Freyja’s initiatie in de vier elementen –gerepresenteerd door de vier dwergen – resulterend in het worden van de Stralende. Via delen en visualisatie zullen we – in rituele ruimte – exploreren hoe  Haar reis in ons resoneert, zowel de obstakels als Haar innerlijke schoonheid.

 

Deze workshop is op het moment niet gepland. Meld even als je interesse hebt via het contactformulier. Dan laten we je weten als een nieuwe datum bekend is.

Het verhaal kan je hier lezen.