De mythe van Inanna, de Soemerische Godin van hemel en aarde, is vierduizend jaar bewaard gebleven op kleitabletten en de oudst bekende mythe ter wereld. Toch kan haar reis naar de onderwereld ook een krachtige begeleiding zijn in deze tijd.

Deze unieke workshop is een samenspel van verhaal, klank en beleving in een veilige ruimte. Geef ruimte aan de stem van je onbewuste en ervaar de kracht, die ook kwetsbaarheid in zich heeft.

 

Brigitta Oudega heeft een passie voor verhalen (vertellen) en het afgelopen jaar is ze gefascineerd geraakt door de mythe van Inanna.

Anne & Jacinta van “Inresonantie” geven al vele jaren Klankhealing Concerten. Zij werken vanuit een liefdevolle intentie met aandacht en zorgzaamheid, waarbij zij zich verbonden voelen met de bron en alles wat leeft.

Susan van Soest begeleidt workshops en ceremonies geïnspireerd op mythes en beleving van (natuurlijke) omgeving. Luisteren naar je innerlijke wijsheid, zijn wie je bent en de schoonheid van diversiteit staan voor haar centraal.

 

Deze workshop is op het moment niet gepland. Meld even als je interesse hebt via het contactformulier. Dan laten we je weten als een nieuwe datum bekend is.